Nieuw

C-DROME - Power Landing Net Handle 3,60m

Een super sterke, driedelige landingsnetsteel waarmee je de zwaarste karpers kunt landen die op carpodromes in Europa gevangen kunnen worden.
Wordt geleverd met twee uiteinden met schroefdraad, waarmee de steel zowel op een kortere lengte als op de volle lengte van 3,60 meter gebruikt kan worden.
In de kortere lengte is de steel ongelooflijk strak en sterk, ideaal wanneer je gebruik wilt maken van grote landingsnetten.
Elke schroefdraad is vastgezet met pinnen en ter plaatse vastgelijmd voor extra sterkte, terwijl de bussen stuk voor stuk voorzien zijn van geweven versterkingen om slijtage te verminderen.
€ 69,99

Productbeschrijving

Details

Een super sterke, driedelige landingsnetsteel waarmee je de zwaarste karpers kunt landen die op carpodromes in Europa gevangen kunnen worden. Wordt geleverd met twee uiteinden met schroefdraad, waarmee de steel zowel op een kortere lengte als op de volle lengte van 3,60 meter gebruikt kan worden. In de kortere lengte is de steel ongelooflijk strak en sterk, ideaal wanneer je gebruik wilt maken van grote landingsnetten. Elke schroefdraad is vastgezet met pinnen en ter plaatse vastgelijmd voor extra sterkte, terwijl de bussen stuk voor stuk voorzien zijn van geweven versterkingen om slijtage te verminderen.