Jean sur Mer - Kerstpakket

Met dit Kerstpakketje scoor je hip én goed! Dit pakket bevat het boek 'Zot van de Noordzee, twee pakjes kibbeling beslag en twee pakjes kibbelingkruiden. Een ideaal en fris cadeautje voor de Kerst!

Het Boek 'Zot van de Noordzee' zou in elke keuken moeten aanwezig zijn! Jan Kegels van Jean Sur Mer ziet er geen graten in dat visgerechten moeilijk zouden, jij kan scoren met super lekkere, leuke en eenvoudige noordzee visgerechten. Het kibbelingbeslag van Jean Sur Mer is eenvoudig klaar te maken en een garantie op succes. Met de kruiden kan je extra smaak toevoegen!


€ 29,99

Productbeschrijving

Details

Met dit Kerstpakketje scoor je hip én goed! Dit pakket bevat het boek 'Zot van de Noordzee, twee pakjes kibbeling beslag en twee pakjes kibbelingkruiden. Een ideaal en fris cadeautje voor de Kerst! Het Boek 'Zot van de Noordzee' zou in elke keuken moeten aanwezig zijn! Jan Kegels van Jean Sur Mer ziet er geen graten in dat visgerechten moeilijk zouden, jij kan scoren met super lekkere, leuke en eenvoudige noordzee visgerechten. Het kibbelingbeslag van Jean Sur Mer is eenvoudig klaar te maken en een garantie op succes. Met de kruiden kan je extra smaak toevoegen!