KORDA - Distance Sticks

De Distance Sticks van Korda zijn prijzig, maar ze onderscheiden zich moeiteloos van de concurentie. Deze Sticks zijn gefrabriceerd door JAG Products, en deze naam staat garant voor de allerhoogste kwaliteit!
Gemaakt uit lichtgewicht Aluminium met geanodiseerde Gunmetal finish.
Met een RVS Xcavator punt en T-bar om zelfs in de hardste bodem te boren
Koord om exact de juiste lengte af te spannen
Op de Sticks is een geribbelde sectie aangebracht om ongewenst verschuiven van de lijn te voorkomen. Bovenop is er ruimte om een lichtgevende isotoop in te stoppen en zit een waterpas! Perfect afgewerkt!
€ 79,99

Productbeschrijving

Details

De Distance Sticks van Korda zijn prijzig, maar ze onderscheiden zich moeiteloos van de concurentie. Deze Sticks zijn gefrabriceerd door JAG Products, en deze naam staat garant voor de allerhoogste kwaliteit! Gemaakt uit lichtgewicht Aluminium met geanodiseerde Gunmetal finish. Met een RVS Xcavator punt en T-bar om zelfs in de hardste bodem te boren Koord om exact de juiste lengte af te spannen Op de Sticks is een geribbelde sectie aangebracht om ongewenst verschuiven van de lijn te voorkomen. Bovenop is er ruimte om een lichtgevende isotoop in te stoppen en zit een waterpas! Perfect afgewerkt!