Nieuw

KORUM - Bait Gripper Lead

Deze zeer veelzijdig in te zetten ‘gripper’ loodgewichten maken het mogelijk om lokvoer, deeg of pellets aan te brengen op het loodgewicht, zodat de werking overeen komt met die van een voerkorf.
Ideaal voor vissen op barbeel.
Het innovatieve mesh inzetstuk houdt voer vast, terwijl het hydrodynamische gewicht een goede greep houdt op de bodem van een meer of rivier.
Het inzetstukje kan vervangen worden door een Korum inline inzetstuk indien gewenst, wanneer je kortere onderlijnen wilt gebruiken voor een
‘method’-achtige presentatie.
Productnaam Prijs Aantal
KORUM - Bait Gripper Lead 60gr
€ 2,99
KORUM - Bait Gripper Lead 90gr
€ 2,99
KORUM - Bait Gripper Lead 120gr
€ 3,59
KORUM - Bait Gripper Lead 150gr
€ 3,99
KORUM - Bait Gripper Lead 180gr
€ 4,59
KORUM - Inline Inserts
€ 2,99

Productbeschrijving

Details

Deze zeer veelzijdig in te zetten ‘gripper’ loodgewichten maken het mogelijk om lokvoer, deeg of pellets aan te brengen op het loodgewicht, zodat de werking overeen komt met die van een voerkorf. Ideaal voor vissen op barbeel. Het innovatieve mesh inzetstuk houdt voer vast, terwijl het hydrodynamische gewicht een goede greep houdt op de bodem van een meer of rivier. Het inzetstukje kan vervangen worden door een Korum inline inzetstuk indien gewenst, wanneer je kortere onderlijnen wilt gebruiken voor een ‘method’-achtige presentatie.