B-CARP - Viper Travel Reishengel

De Viper Travel van B-Carp is een zéér betaalbare en perfecte vierdelige reishengel. Gemakkelijk tijdens het verkassen met de Zodiac, of voor het bootvissen op zich. Ook perfect inzetbaar voor het stalken, te voet of met de fiets. Deze hengel is 12' en is beschikbaar in 2.75 en 3 Lbs.
Hi-Tech Carbon, mat afgewerkte blank met de typische Viper look onder de molenhouder. SICA driepoot ogen, een oversized startoog en oversteeksluiting. De molenhouder heeft gevoerde molenklemmen. Met zijn 3,60 meter in vier delen is dit een ideale reishengel, geleverd in een hardcase foedraal!
Productnaam Prijs Aantal
B-CARP - Viper Travel - 12' - 2,75Lb
€ 94,99
B-CARP - Viper Travel - 12' - 3Lb
€ 99,99

Productbeschrijving

Details

De Viper Travel van B-Carp is een zéér betaalbare en perfecte vierdelige reishengel. Gemakkelijk tijdens het verkassen met de Zodiac, of voor het bootvissen op zich. Ook perfect inzetbaar voor het stalken, te voet of met de fiets. Deze hengel is 12' en is beschikbaar in 2.75 en 3 Lbs. Hi-Tech Carbon, mat afgewerkte blank met de typische Viper look onder de molenhouder. SICA driepoot ogen, een oversized startoog en oversteeksluiting. De molenhouder heeft gevoerde molenklemmen. Met zijn 3,60 meter in vier delen is dit een ideale reishengel, geleverd in een hardcase foedraal!