CHUB - Cyfish Dome 2 Man

De Cyfish van Chub is de ideale bivvy voor iedere karpervisser die moet inspelen op veranderende weersomstandigheden. De overwrap zorgt voor extra warmte tijdens de koude dagen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens warme dagen de voorkant eruit te ritsen. Het unieke ventilatiesysteem aan de achterzijde zorgt voor extra doorstroming van lucht door de tent.
Deze tent heeft een ingebouwd grondzeil. Met Rod Chock Strapsystem (hengelbinders).
Op de voorzijde kan je de meegeleverde transparante voorpanelen of het muggengaas plaatsen.
De stevige buizen en heavy duty haringen zorgen ervoor dat de tent stevig staat en geen krimp geeft in zwaar weer. De bivvy is gemakkelijk op te bergen in de stevige draagtas.
Met een nieuw vierdelig baleinsysteem voor een snelle en eenvoudige montage.

Waterdichtheid van 10000mm - Afmetingen: 330x280x160cm

Normale prijs: € 499,99

Promo € 399,99

Productbeschrijving

Details

De Cyfish van Chub is de ideale bivvy voor iedere karpervisser die moet inspelen op veranderende weersomstandigheden. De overwrap zorgt voor extra warmte tijdens de koude dagen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens warme dagen de voorkant eruit te ritsen. Het unieke ventilatiesysteem aan de achterzijde zorgt voor extra doorstroming van lucht door de tent. Deze tent heeft een ingebouwd grondzeil. Met Rod Chock Strapsystem (hengelbinders). Op de voorzijde kan je de meegeleverde transparante voorpanelen of het muggengaas plaatsen. De stevige buizen en heavy duty haringen zorgen ervoor dat de tent stevig staat en geen krimp geeft in zwaar weer. De bivvy is gemakkelijk op te bergen in de stevige draagtas. Met een nieuw vierdelig baleinsysteem voor een snelle en eenvoudige montage. Waterdichtheid van 10000mm - Afmetingen: 330x280x160cm