Nieuw

DEEPER - PRO+ Smart Sonar - PROMO ACTIE!

Profiteer van deze tijdelijke actie! Deeper PRO+ Smart Sonar met GRATIS hoes voor nachtvissen, Smartphone Mount en Gerber DIME Multi-Plier.

Breng uw visniveau naar een hoger plan met de uitwerpbare visvinder met de beste specificaties ooit. Hij biedt meer vermogen, meer functies en het beste werpbereik en scandiepte én is de enige visvinder die uitwerpbaar is met een interne gps-ontvanger. De Deeper PRO+ verzorgt ongelofelijke scans en kaarten vanaf de kant, boot, kajak en op het ijs, zodat u de kennis hebt van een pro en vist als een pro.
€ 239,99

Productbeschrijving

Details

Profiteer van deze tijdelijke actie! Deeper PRO+ Smart Sonar met GRATIS hoes voor nachtvissen, Smartphone Mount en Gerber DIME Multi-Plier. Breng uw visniveau naar een hoger plan met de uitwerpbare visvinder met de beste specificaties ooit. Hij biedt meer vermogen, meer functies en het beste werpbereik en scandiepte én is de enige visvinder die uitwerpbaar is met een interne gps-ontvanger. De Deeper PRO+ verzorgt ongelofelijke scans en kaarten vanaf de kant, boot, kajak en op het ijs, zodat u de kennis hebt van een pro en vist als een pro. De Deeper Smart Sonar PRO+, De Deeper PRO+ heeft ook een interne gps-ontvanger waardoor hij een geweldige extra functie heeft gekregen: het maken van kaarten vanaf de kant met gps. Met gps ingeschakeld, hoeft u alleen nog maar uw Deeper PRO+ uit te gooien om live gedetailleerde bathymetrische kaarten te maken op het scherm van uw smartphone. De PRO+ is trouwens de enige visvinder ter wereld met deze functie. Deeper Night Cover Met de Deeper Night Cover is uw sonar 's nachts en in de mist zichtbaar. Deeper Smartphone Mount De Deeper Smartphone Mount kunt u aan uw hengel vastmaken om uw smartphone eenvoudig handsfree te gebruiken. Gerber DIME 12-Tool Multi-Plier Is uw assistent in zakformaat voor al uw vistochten.