DUCKFOOT - Rainbow Set - Combi 30 stuks

The Original Duckfoot en de Ducktail zijn clevere kunstaasjes voor het vissen op forel. Je rijgt het met een naald op de onderlijn en schuift het op de haak. Tijdens het binnendraaien geeft The Original Duckfoot een attractief tollende en goed vangende actie!
Een origineel idee van de Duitse Andy Weyel. Handgegoten in Duitsland.
Twee montages: van haak 8 en kleiner monteer je de haak langs de buitenkant van de Duckfoot. Vanaf haakmaat 8 en groter kan je de haak langs de binnenzijde van de Duckfoot monteren.
Een verpakking bevat 15 Ducktails en 15 Duckfoots, in verschillende attractieve kleuren.
€ 16,99

Productbeschrijving

Details

The Original Duckfoot en de Ducktail zijn clevere kunstaasjes voor het vissen op forel. Je rijgt het met een naald op de onderlijn en schuift het op de haak. Tijdens het binnendraaien geeft The Original Duckfoot een attractief tollende en goed vangende actie! Een origineel idee van de Duitse Andy Weyel. Handgegoten in Duitsland. Twee montages: van haak 8 en kleiner monteer je de haak langs de buitenkant van de Duckfoot. Vanaf haakmaat 8 en groter kan je de haak langs de binnenzijde van de Duckfoot monteren. Een verpakking bevat 15 Ducktails en 15 Duckfoots, in verschillende attractieve kleuren.