Nieuw

ELITE - Voederadditieven

Elite Abramis Carboxyl is een additief opgebouwd uit zouten en esters en gericht op brasemachtigen.
Je kan dit gebruiken in voer, op maden, casters en pellets enz…
Elite Cyprinus Cintrique is een additief opgebouwd uit natuurlijke elementen van citrusvruchten en gericht op karperachtigen.
Je kan dit gebruiken in voer, op maden, casters en pellets enz.
Elite Maxisweet Neoxylitol is een zoetstof-additief opgebouwd uit natuurlijke suikers en aromaten, te gebruiken in voer, op maden, casters en pellets enz… Perfect te combineren als extra zoetmaker, met Elite Abramis carboxyl en Elite Cyprinus Cintrique én in boiliemixen.
Alle Elite additieven zijn van perfecte kwaliteit en zijn niet versneden.
Wel moet de maximum dosis hierbij gerespecteerd worden. Te hoge dosis zal leiden tot enorm veel ‘broes’ met weinig aanbeten en veel lijnzwemmers.
De Elite voeradditieven worden in hoogwaardige potten van 200 gram aangeboden.
Om de kwaliteit te garanderen moeten de Elite voeradditieven luchtdicht, droog, koel en donker bewaard worden.
Productnaam Prijs Aantal
ELITE - Abramis Carboxyl
€ 16,99
ELITE - Cyprinus Cintrique
€ 16,99
ELITE - Maxisweet Neoxylitol
€ 16,99

Productbeschrijving

Details

Elite Abramis Carboxyl is een additief opgebouwd uit zouten en esters en gericht op brasemachtigen. Je kan dit gebruiken in voer, op maden, casters en pellets enz… Elite Cyprinus Cintrique is een additief opgebouwd uit natuurlijke elementen van citrusvruchten en gericht op karperachtigen. Je kan dit gebruiken in voer, op maden, casters en pellets enz. Elite Maxisweet Neoxylitol is een zoetstof-additief opgebouwd uit natuurlijke suikers en aromaten, te gebruiken in voer, op maden, casters en pellets enz… Perfect te combineren als extra zoetmaker, met Elite Abramis carboxyl en Elite Cyprinus Cintrique én in boiliemixen. Alle Elite additieven zijn van perfecte kwaliteit en zijn niet versneden. Wel moet de maximum dosis hierbij gerespecteerd worden. Te hoge dosis zal leiden tot enorm veel ‘broes’ met weinig aanbeten en veel lijnzwemmers. De Elite voeradditieven worden in hoogwaardige potten van 200 gram aangeboden. Om de kwaliteit te garanderen moeten de Elite voeradditieven luchtdicht, droog, koel en donker bewaard worden.