Nieuw

KORDA - Tackle Box

De Korda Tackle Box is ontwikkeld als een complete opbergmogelijkheid die je een maximale hoeveelheid spullen in een zo compact mogelijke opppervlakte op laat bergen. Tevens past hij perfect in de nieuwe Compac 220 EVA luggage of gewoon rechtstreeks in je vistas.
Tijdens de ontwikkeling is het niet de bedoeling geweest om de reeds bestaande Tackle Safe te vervangen, maar een alternatief te bieden om meer end tackle mee te nemen. Hierdoor is de Tackle Box perfect voor hen die langere sessies vissen of in hun visserij een grote variatie aan tactieken en technieken toepassen.
Verspreid door de Tackle Box tref je 29 compartimenten aan die ruimte bieden aan allerlei end tackle items. Daarnaast tref je een magnetisch rig board aan die ruimte biedt aan je onderlijnen. Ook is de layout van de box verstelbaar met tussenschotten die je naar wens kan verplaatsen. Om het af te maken is de box zo gemaakt dat hij perfect ruimte biedt aan de nieuwere vierkante spoeltjes onderlijn materiaal, de Kamakura haak doosjes en de nieuwe Leader Safe (los verkocht) en Mini Compartment Boxes (los verkocht).
Er zijn vier Mini Compartment Boxes in de range. Deze worden ook los verkocht worden en hebben zes, acht, negen of zestien vakken. Hierdoor zijn ze perfect om kleine items op te bergen in de Tackle Box. Dankzij hun afgeronde bodem zijn ze eenvoudig uit de Tackle Box te halen. Om de puntjes op de i te zetten hebben de handige doosjes een transparante bovenzijde en zijn ze voorzien van een magnetische sluiting.
Speciaal voor het opbergen van leaders zijn er twee verschillende Leader Safes ontworpen (los verkocht). Deze passen exact in de Tackle Box en bieden ruim aan kant en klare of door je zelf geknoopte leaders die voorzien zijn van een loodclip of helikopter systeem. Indien je deze Leader Safes die afhankelijk van de uitvoering plek bieden aan drie of zes leaders zonder de Tackle Box wilt gebruiken kan je een beschermkap plaatsen en hem zo in je tas stoppen.
Productnaam Prijs Aantal
Korda - Tackle Box
€ 45,99
Korda - Mini-Box (16 compartimenten)
€ 10,99
Korda - Mini-Box (9 compartimenten)
€ 8,99
Korda - Mini-Box (8 compartimenten)
€ 6,99
Korda - Mini-Box (6 compartimenten)
€ 6,99
Korda - Leader Safe Large
€ 9,99
Korda - Leader Safe Small
€ 6,99
Korda - Compac 220 EVA (voor Korda Tackle Box)
€ 20,99

Productbeschrijving

Details

De Korda Tackle Box is ontwikkeld als een complete opbergmogelijkheid die je een maximale hoeveelheid spullen in een zo compact mogelijke opppervlakte op laat bergen. Tevens past hij perfect in de nieuwe Compac 220 EVA luggage of gewoon rechtstreeks in je vistas. Tijdens de ontwikkeling is het niet de bedoeling geweest om de reeds bestaande Tackle Safe te vervangen, maar een alternatief te bieden om meer end tackle mee te nemen. Hierdoor is de Tackle Box perfect voor hen die langere sessies vissen of in hun visserij een grote variatie aan tactieken en technieken toepassen. Verspreid door de Tackle Box tref je 29 compartimenten aan die ruimte bieden aan allerlei end tackle items. Daarnaast tref je een magnetisch rig board aan die ruimte biedt aan je onderlijnen. Ook is de layout van de box verstelbaar met tussenschotten die je naar wens kan verplaatsen. Om het af te maken is de box zo gemaakt dat hij perfect ruimte biedt aan de nieuwere vierkante spoeltjes onderlijn materiaal, de Kamakura haak doosjes en de nieuwe Leader Safe (los verkocht) en Mini Compartment Boxes (los verkocht). Er zijn vier Mini Compartment Boxes in de range. Deze worden ook los verkocht worden en hebben zes, acht, negen of zestien vakken. Hierdoor zijn ze perfect om kleine items op te bergen in de Tackle Box. Dankzij hun afgeronde bodem zijn ze eenvoudig uit de Tackle Box te halen. Om de puntjes op de i te zetten hebben de handige doosjes een transparante bovenzijde en zijn ze voorzien van een magnetische sluiting. Speciaal voor het opbergen van leaders zijn er twee verschillende Leader Safes ontworpen (los verkocht). Deze passen exact in de Tackle Box en bieden ruim aan kant en klare of door je zelf geknoopte leaders die voorzien zijn van een loodclip of helikopter systeem. Indien je deze Leader Safes die afhankelijk van de uitvoering plek bieden aan drie of zes leaders zonder de Tackle Box wilt gebruiken kan je een beschermkap plaatsen en hem zo in je tas stoppen.