KORDA - Tackle Safe

De TackleSafe biedt ruimte aan een diversiteit van end tackle en rig benodigdheden en zal net zo populair zal worden als de reeds bestaande RigSafe en ChodSafe producten.
Een compact systeem, voorzien van een maataanduiding en non-slip buitencoating die plek flink wat opbergmogelijkheden heeft om er voor te zorgen dat al je essentiële spullen voor het grijpen liggen. In het centrale, diepere deel van de TackleSafe heb je ruimte om een paar spoeltjes, Pulla Rig Tool en bijvoorbeeld een schaartje op te bergen.
Aan de zijkanten van dit centrale deel tref je compartimenten aan die perfect zijn voor het opbergen van bijvoorbeeld lead clips, tail rubbers en soortgelijke producten. De goed sluitende deksels zorgen er voor dat de producten op hun plek blijven, maar zijn ook met koude handen makkelijk te openen.
In het ondiepere deel van de TackleSafe heb je nog veel meer vakjes die met name geschikt zijn voor kleinere items. Denk hierbij aan rig ringetjes, wartels en alle spulletjes die je nodig hebt om de puntjes op de i te zetten bij het knopen van je rigs. In het midden van deze zijde van de TackleSafe heb je ook twee grotere vakken die ruimte bieden aan meerdere pakjes haken, shrinktube, anti-tangle sleeves of zelfs een paar aasnaalden.
€ 29,99

Productbeschrijving

Details

De TackleSafe biedt ruimte aan een diversiteit van end tackle en rig benodigdheden en zal net zo populair zal worden als de reeds bestaande RigSafe en ChodSafe producten. Een compact systeem, voorzien van een maataanduiding en non-slip buitencoating die plek flink wat opbergmogelijkheden heeft om er voor te zorgen dat al je essentiële spullen voor het grijpen liggen. In het centrale, diepere deel van de TackleSafe heb je ruimte om een paar spoeltjes, Pulla Rig Tool en bijvoorbeeld een schaartje op te bergen. Aan de zijkanten van dit centrale deel tref je compartimenten aan die perfect zijn voor het opbergen van bijvoorbeeld lead clips, tail rubbers en soortgelijke producten. De goed sluitende deksels zorgen er voor dat de producten op hun plek blijven, maar zijn ook met koude handen makkelijk te openen. In het ondiepere deel van de TackleSafe heb je nog veel meer vakjes die met name geschikt zijn voor kleinere items. Denk hierbij aan rig ringetjes, wartels en alle spulletjes die je nodig hebt om de puntjes op de i te zetten bij het knopen van je rigs. In het midden van deze zijde van de TackleSafe heb je ook twee grotere vakken die ruimte bieden aan meerdere pakjes haken, shrinktube, anti-tangle sleeves of zelfs een paar aasnaalden.