Nieuw

KORDA - Zig Magnet

Iedereen die met zig rigs heeft gevist, zal weten hoe onhandig het kan zijn als de haaklink achter je zwaait, maar de innovatieve Zig Magnet lost dat probleem op! Zelfs kortere zigs in winderig weer hebben de gewoonte om te blijven hangen in het groen of ander obstakel achter je, en met lange onderlijnen is dit nog problematischer.
Het concept is heel eenvoudig,en magnetische kop met een kantelbevestiging die in een bankstick kan worden geschroefd en zo kan worden afgesteld dat uw rig vrij blijft van alles waar ze tijdens het werpen aan kunnen vastraken. Het zal ook voorkomen dat je haak in aanraking komt met iets dat het kan afstompen.
€ 8,49

Productbeschrijving

Details

Iedereen die met zig rigs heeft gevist, zal weten hoe onhandig het kan zijn als de haaklink achter je zwaait, maar de innovatieve Zig Magnet lost dat probleem op! Zelfs kortere zigs in winderig weer hebben de gewoonte om te blijven hangen in het groen of ander obstakel achter je, en met lange onderlijnen is dit nog problematischer. Het concept is heel eenvoudig,en magnetische kop met een kantelbevestiging die in een bankstick kan worden geschroefd en zo kan worden afgesteld dat uw rig vrij blijft van alles waar ze tijdens het werpen aan kunnen vastraken. Het zal ook voorkomen dat je haak in aanraking komt met iets dat het kan afstompen.