Magic Powerlight Carp Strike 9,50m !!!PROMO!!!

De Carp Strike editie is strakker en volledig afgestemd op de vijvervisserij van vandaag en morgen. De naam Magic Powerlight heeft in het wedstrijdcircuit een onuitwisbare naam en faam opgebouwd.
De kracht van deze hengel schuilt in het gebruik van Hi-Power Carbon en het aanbrengen van speciale verstevigingen in geweven carbon op de kritieke punten. De delen waar de hengel in negen van de tien gevallen wordt afgestoken werden nog eens extra verstevigd.
De totale opbouw van de hengel zorgt voor een ideale krachtdistributie die in verhouding staat met de uitgeoefende kracht tijdens de dril. De Magic Powerlight kan een lijndikte aan tot 25 honderdste en dan spreek je toch al gauw over een trekkracht van om en bij de 6 kg.
Er zijn natuurlijk ook topkits (top + 4 delen) – (top + 1 deel: ideaal voor het inbouwen van elastiek). Wie een hengel zoekt voor het zwaardere werk en niet met de schrik op het lijf wil zitten wanneer een karper van formaat je hengel krom trekt, dan is er maar één juiste keuze: De Magic Powerlight Carp Strike.

Productnaam Prijs Aantal
BIFA - Magic Powerlight Carp Strike (9,50m)
€ 379,99
Magic Powerlight Carp Strike Topset (5-delig)
€ 159,99
Magic Powerlight Carp Strike Topset (2-delig)
€ 39,99
Magic Powerlight Topset (4-delig)
€ 109,99
Magic Powerlight Pullar Kit (2-delig)
€ 69,99
Magic Powerlight Pullar Kit Telescopische Topset (3-delig)
€ 79,99

Productbeschrijving

Details

De Carp Strike editie is strakker en volledig afgestemd op de vijvervisserij van vandaag en morgen. De naam Magic Powerlight heeft in het wedstrijdcircuit een onuitwisbare naam en faam opgebouwd. De kracht van deze hengel schuilt in het gebruik van Hi-Power Carbon en het aanbrengen van speciale verstevigingen in geweven carbon op de kritieke punten. De delen waar de hengel in negen van de tien gevallen wordt afgestoken werden nog eens extra verstevigd. De totale opbouw van de hengel zorgt voor een ideale krachtdistributie die in verhouding staat met de uitgeoefende kracht tijdens de dril. De Magic Powerlight kan een lijndikte aan tot 25 honderdste en dan spreek je toch al gauw over een trekkracht van om en bij de 6 kg. Er zijn natuurlijk ook topkits (top + 4 delen) – (top + 1 deel: ideaal voor het inbouwen van elastiek). Wie een hengel zoekt voor het zwaardere werk en niet met de schrik op het lijf wil zitten wanneer een karper van formaat je hengel krom trekt, dan is er maar één juiste keuze: De Magic Powerlight Carp Strike.