Nieuw

ORVIS - Men's Ultralight Wading Boot

De Ultralight Wading Boot van Orvis doet het beter en lichter dan de rest. Als een geïntegreerd onderdeel van het Orvis Ultralight Wading System biedt de Ultralight Wading Boot voor heren buitengewone prestaties en duurzaamheid zonder het gewicht en het gewicht van een conventionele boot. Helpt bij het elimineren van de noodzaak om essentiële uitrusting of kleding thuis achter te laten vanwege de beperkingen van het gewicht van de luchtvaartmaatschappijen en vermindert aanzienlijk de energie die wordt verbruikt bij het lopen en waden. Nylon microvezel met PU-coating. Polyester gaas.
Sneldrogende Clarino ™ -microvezel biedt een betere verhouding tussen sterkte en gewicht dan traditioneel leer.
Mini-ripstop-inserts zorgen voor extra duurzaamheid zonder het gewicht.
Slijtvaste rubberen top en zijstukken zorgt voor extra bescherming in zones met veel slijtage.
Strak geweven veters verbeteren de slijtvastheid.
Aangepaste Vibram® EVA-middenzool, voor comfort de hele dag door.
TPU-plaat voor betere studbehoud.
Vibram®-buitenzool met dubbele durometer en het gepatenteerde Orvis-nokpatroon zorgt voor een uitstekende grip in natte en droge omstandigheden.
Ontworpen om metalen noppen op strategische locaties te accepteren, indien nodig.
Ong. gewicht 40 oz / paar (maat 10M)
Productnaam Prijs Aantal
ORVIS - Men's Ultralight Wading Boot #10
€ 215,00
ORVIS - Men's Ultralight Wading Boot #11
€ 215,00

Productbeschrijving

Details

De Ultralight Wading Boot van Orvis doet het beter en lichter dan de rest. Als een geïntegreerd onderdeel van het Orvis Ultralight Wading System biedt de Ultralight Wading Boot voor heren buitengewone prestaties en duurzaamheid zonder het gewicht en het gewicht van een conventionele boot. Helpt bij het elimineren van de noodzaak om essentiële uitrusting of kleding thuis achter te laten vanwege de beperkingen van het gewicht van de luchtvaartmaatschappijen en vermindert aanzienlijk de energie die wordt verbruikt bij het lopen en waden. Nylon microvezel met PU-coating. Polyester gaas. Sneldrogende Clarino ™ -microvezel biedt een betere verhouding tussen sterkte en gewicht dan traditioneel leer. Mini-ripstop-inserts zorgen voor extra duurzaamheid zonder het gewicht. Slijtvaste rubberen top en zijstukken zorgt voor extra bescherming in zones met veel slijtage. Strak geweven veters verbeteren de slijtvastheid. Aangepaste Vibram® EVA-middenzool, voor comfort de hele dag door. TPU-plaat voor betere studbehoud. Vibram®-buitenzool met dubbele durometer en het gepatenteerde Orvis-nokpatroon zorgt voor een uitstekende grip in natte en droge omstandigheden. Ontworpen om metalen noppen op strategische locaties te accepteren, indien nodig. Ong. gewicht 40 oz / paar (maat 10M)