Nieuw

ORVIS - Pro Power Taper Smooth Fly Line

PRO Smooth Power Taper Fly Line is ontworpen voor het laden van snellere hengels, met een halve gewicht zwaarder dan het standaard #-gewicht. Het geavanceerde taper ontwerp zorgt voor eenvoudigere ombouw van je set up. De Power Taper laadt een hengel dieper en sneller dan een traditionele lijn, wat helpt om het "gevoel" te verbeteren en de timing tijdens de worp te verbeteren. De 50 'kop voegt lengte toe voor een betere lijncontrole en lusstabiliteit en de langere kop blinkt uit bij het menden bij langere drifts.
AST Plus-behandeling zorgt voor een continue gladheid die volledig is opgenomen, continu migreert, langer werkt en acht keer zachter is dan elk ander gladheidsadditief dat beschikbaar is.
Laat gemakkelijk vuil en olie los waardoor de lijn beter en langer presteert.
Met Orvis Line ID, verbeterde gelaste lussen.
Alle PRO-lijnen zijn 90 'lang en bevatten drie kleursecties op 8' (stealth-punt), 30 '(vanaf de punt) en een achterste taper en looplijn.
Productnaam Prijs Aantal
ORVIS - Pro Power Taper Smooth Fly Line #4
€ 129,00
ORVIS - Pro Power Taper Smooth Fly Line #5
€ 129,00

Productbeschrijving

Details

PRO Smooth Power Taper Fly Line is ontworpen voor het laden van snellere hengels, met een halve gewicht zwaarder dan het standaard #-gewicht. Het geavanceerde taper ontwerp zorgt voor eenvoudigere ombouw van je set up. De Power Taper laadt een hengel dieper en sneller dan een traditionele lijn, wat helpt om het "gevoel" te verbeteren en de timing tijdens de worp te verbeteren. De 50 'kop voegt lengte toe voor een betere lijncontrole en lusstabiliteit en de langere kop blinkt uit bij het menden bij langere drifts. AST Plus-behandeling zorgt voor een continue gladheid die volledig is opgenomen, continu migreert, langer werkt en acht keer zachter is dan elk ander gladheidsadditief dat beschikbaar is. Laat gemakkelijk vuil en olie los waardoor de lijn beter en langer presteert. Met Orvis Line ID, verbeterde gelaste lussen. Alle PRO-lijnen zijn 90 'lang en bevatten drie kleursecties op 8' (stealth-punt), 30 '(vanaf de punt) en een achterste taper en looplijn.