Nieuw

ORVIS - PRO Vest

Het Orvis PRO-vest brengt een vestontwerp naar de 21e eeuw met een moderne ergonomie, materialen en innovatieve nieuwe functies. Licht, slijtvast nylon met een DWR-coating. Stretch mesh-binnenkant.
Schouders hebben een beschermende mesh van nylon en spandex. 18 zakken in totaal (10 buitenkant, 6 interieur en 2 achterkant).
Ergonomisch ontworpen. De twee lagere hoofdzakken spiegelen elkaar met een gegoten constructie die stijfheid toevoegt aan het vest. De bovenste vakken zijn van middelmatige grootte, beide met de aangepaste sleeves voor gereedschap van Orvis. Twee vliegendroogpatches. Mesh-vakken aan de binnenkant met stretch. De achterzakken bieden een grote open zak onder een volledige achterzak met rits en gaas panel. Meerdere daisy chain-versnellingslussen. Elastische lussen om tippet bars te bevestigen. Verstelbare sluiting die verticaal schuift voor een perfecte pasvorm. Gewatteerde kraag voor comfort.
Kleur: Shadow
Shell: 100% nylon. Kraag en onderste zak: 85% nylon / 15% spandex. Bovenste binnenmat: 100% polyester. Onderste binnenmaat: 85% nylon / 15% spandex. Gegoten zakbasis: gegoten EVA.
Maten M (38-40), L (42-44)
Productnaam Prijs Aantal
ORVIS - PRO Vest - Medium
€ 205,00
ORVIS - PRO Vest - Large
€ 205,00
ORVIS - PRO Vest - XLarge
€ 205,00

Productbeschrijving

Details

Het Orvis PRO-vest brengt een vestontwerp naar de 21e eeuw met een moderne ergonomie, materialen en innovatieve nieuwe functies. Licht, slijtvast nylon met een DWR-coating. Stretch mesh-binnenkant. Schouders hebben een beschermende mesh van nylon en spandex. 18 zakken in totaal (10 buitenkant, 6 interieur en 2 achterkant). Ergonomisch ontworpen. De twee lagere hoofdzakken spiegelen elkaar met een gegoten constructie die stijfheid toevoegt aan het vest. De bovenste vakken zijn van middelmatige grootte, beide met de aangepaste sleeves voor gereedschap van Orvis. Twee vliegendroogpatches. Mesh-vakken aan de binnenkant met stretch. De achterzakken bieden een grote open zak onder een volledige achterzak met rits en gaas panel. Meerdere daisy chain-versnellingslussen. Elastische lussen om tippet bars te bevestigen. Verstelbare sluiting die verticaal schuift voor een perfecte pasvorm. Gewatteerde kraag voor comfort. Kleur: Shadow Shell: 100% nylon. Kraag en onderste zak: 85% nylon / 15% spandex. Bovenste binnenmat: 100% polyester. Onderste binnenmaat: 85% nylon / 15% spandex. Gegoten zakbasis: gegoten EVA. Maten M (38-40), L (42-44)