ORVIS - Safe Passage Sling Pack

Het Safe Passage Sling Pack heeft een upgrade ondergaan. Met de schouderriem kan je hem over één schouder dragen, volledig uit de weg, terwijl hij snel en eenvoudig toegang heeft tot je uitrusting. Een iets grotere maat biedt plaats aan meer vliegendozen. We hebben de schouderriem geüpgraded met een zacht, schuimgevuld, gestroomlijnd ontwerp voor méér comfort.
Op de frisgroene binnenzijde kunt u gemakkelijk verdwaalde vliegen spotten, terwijl het gevormde achterpaneel uw lichaam koel houdt. De forceps-huls op de schouderriem is voorzien van een magnetisch anker voor gemakkelijke toegang en bevestiging. Uniek bevestigingssysteem voor zinger en gereedschap maakt een eenvoudige integratie van uw favoriete gereedschap in het pakket mogelijk, waardoor u snel en eenvoudig toegang hebt tot de tool en tegelijkertijd de kans op fouten minimaliseert. De strategisch geplaatste fleshouder is toegankelijk zonder de Pack om te draaien. Koordlussen maken de toevoeging van een tippet-balk mogelijk. Vliegendroogpleister op de bovenkant van de tas. Interne zakken en verdelers helpen bij het organiseren van je spullen; interne klittenbandstrook voor de toevoeging van een waterdichte zak (8G3H) om je elektronica te beschermen. Sternumriemen voorkomen overmatige beweging van de rugzak tijdens het vissen of wandelen. Burly 410-denier nylon heeft een coating langs de onderkant van het pakket voor een betere waterbestendigheid.
9 "x 5" x 15¾ ". 641 cu. Inch
Gewicht: 1 lb.
€ 109,00

Productbeschrijving

Details

Het Safe Passage Sling Pack heeft een upgrade ondergaan. Met de schouderriem kan je hem over één schouder dragen, volledig uit de weg, terwijl hij snel en eenvoudig toegang heeft tot je uitrusting. Een iets grotere maat biedt plaats aan meer vliegendozen. We hebben de schouderriem geüpgraded met een zacht, schuimgevuld, gestroomlijnd ontwerp voor méér comfort. Op de frisgroene binnenzijde kunt u gemakkelijk verdwaalde vliegen spotten, terwijl het gevormde achterpaneel uw lichaam koel houdt. De forceps-huls op de schouderriem is voorzien van een magnetisch anker voor gemakkelijke toegang en bevestiging. Uniek bevestigingssysteem voor zinger en gereedschap maakt een eenvoudige integratie van uw favoriete gereedschap in het pakket mogelijk, waardoor u snel en eenvoudig toegang hebt tot de tool en tegelijkertijd de kans op fouten minimaliseert. De strategisch geplaatste fleshouder is toegankelijk zonder de Pack om te draaien. Koordlussen maken de toevoeging van een tippet-balk mogelijk. Vliegendroogpleister op de bovenkant van de tas. Interne zakken en verdelers helpen bij het organiseren van je spullen; interne klittenbandstrook voor de toevoeging van een waterdichte zak (8G3H) om je elektronica te beschermen. Sternumriemen voorkomen overmatige beweging van de rugzak tijdens het vissen of wandelen. Burly 410-denier nylon heeft een coating langs de onderkant van het pakket voor een betere waterbestendigheid. 9 "x 5" x 15¾ ". 641 cu. Inch Gewicht: 1 lb.