PENN - Slammer 760

Gevlochten lijnen zijn in snel tempo populair geworden in het zeevissen en Penn realiseerde zich dat werpmolens niet altijd bestendig waren tegen de grote druk die deze rekloze lijnen uitoefenen op de molenas en het slipsysteem. Daarom hebben de Penn ingenieurs een heavy duty 'support shaft' ingebouwd die op drie plaatsen in het frame is bevestigd. Hierdoor zullen er nooit problemen ontstaan als er grote druk wordt uitgeoefend bij het gebruik van een gevlochten lijn.
Een grote HT100 slipschijf is onder de molenspoel gemonteerd voor maximale slipdruk. Andere kenmerken zijn een volledig metalen molenhuis, 'shielded' kogellagers, uitgebalanceerde rotor, gefreesde en geanodiseerde spoel en het Penn Levelline lijnopname systeem.
6 + 1 Kogellagers - Lijncapaciteit: 310m / 0,46mm - Gewicht: 758g - Gear ratio: 4.7:1

Normale prijs: € 129,99

Promo € 85,00

Productbeschrijving

Details

Gevlochten lijnen zijn in snel tempo populair geworden in het zeevissen en Penn realiseerde zich dat werpmolens niet altijd bestendig waren tegen de grote druk die deze rekloze lijnen uitoefenen op de molenas en het slipsysteem. Daarom hebben de Penn ingenieurs een heavy duty 'support shaft' ingebouwd die op drie plaatsen in het frame is bevestigd. Hierdoor zullen er nooit problemen ontstaan als er grote druk wordt uitgeoefend bij het gebruik van een gevlochten lijn. Een grote HT100 slipschijf is onder de molenspoel gemonteerd voor maximale slipdruk. Andere kenmerken zijn een volledig metalen molenhuis, 'shielded' kogellagers, uitgebalanceerde rotor, gefreesde en geanodiseerde spoel en het Penn Levelline lijnopname systeem. 6 + 1 Kogellagers - Lijncapaciteit: 310m / 0,46mm - Gewicht: 758g - Gear ratio: 4.7:1