Nieuw

PRESTON - ICS In-Line Maggot Feeders

De ICS In-Line Maggot Feeders werpen uitzonderlijk goed vanwege het ontwerp met alle gewicht naar voren. We hebben een enorme hoeveelheid tijd besteed aan het ontwikkelen van de gewichts- en frameconstructie, waardoor deze feeders zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.
Het laadvenster kan worden geopend en gesloten door eenvoudig het deksel te draaien, waardoor de korf vullen eenvoudig en gemakkelijk is. Veel gaten in de feeder zorgen voor een constante afgifte van aas.
De ICS In-line Maggot Feeders kunnen eenvoudig worden uitgewisseld met elk ander ICS-product.

Verkrijgbaar in twee lichaamsmaten met verschillende gewichtsopties:
- Small in 20 g en 30 g
- Large in 20 g, 30 g en 45 g
Productnaam Prijs Aantal
ICS In-Line Maggot Feeder - Small 20 gram
€ 3,79
ICS In-Line Maggot Feeder - Small 30 gram
€ 3,79
ICS In-Line Maggot Feeder - Large 20 gram
€ 3,79
ICS In-Line Maggot Feeder - Large 30 gram
€ 3,79
ICS In-Line Maggot Feeder - Large 45 gram
€ 3,79

Productbeschrijving

Details

De ICS In-Line Maggot Feeders werpen uitzonderlijk goed vanwege het ontwerp met alle gewicht naar voren. We hebben een enorme hoeveelheid tijd besteed aan het ontwikkelen van de gewichts- en frameconstructie, waardoor deze feeders zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Het laadvenster kan worden geopend en gesloten door eenvoudig het deksel te draaien, waardoor de korf vullen eenvoudig en gemakkelijk is. Veel gaten in de feeder zorgen voor een constante afgifte van aas. De ICS In-line Maggot Feeders kunnen eenvoudig worden uitgewisseld met elk ander ICS-product. Verkrijgbaar in twee lichaamsmaten met verschillende gewichtsopties: - Small in 20 g en 30 g - Large in 20 g, 30 g en 45 g