Nieuw

ROBBY FISH - F1 Competition Boothengel

Naast onze ProBoat hebben wij nu in samenwerking met Tubertini de F1 Competition ontwikkeld. Een 3-meter lange beresterke boothengel die 100 tot 1000 gram gemakkelijk aankan en toch nog steeds een fijne beetregistratie geeft! De 2 tips zijn extreem flexibel en gevoelig. De hengel is voorzien van grote ogen, het werken met grove voorslagen is dus geen probleem.
De F1 Competion word geleverd in een leuk foedraal en aan een zéér aangename prijs!
In combinatie met de Penn Battle II 7000 Longcast is dit een combo van formaat, zowel voor competitie vissen als voor gewoon recreatief gebruik!
Productnaam Prijs Aantal
ROBBY FISH - F1 Competition Boothengel
€ 180,00
ROBBY FISH - F1 Competition + Penn Battle II 7000LC

Normale prijs: € 320,00

Promo € 275,00

ROBBY FISH - F1 Competition - Extra Tip
€ 20,00

Productbeschrijving

Details

Naast onze ProBoat hebben wij nu in samenwerking met Tubertini de F1 Competition ontwikkeld. Een 3-meter lange beresterke boothengel die 100 tot 1000 gram gemakkelijk aankan en toch nog steeds een fijne beetregistratie geeft! De 2 tips zijn extreem flexibel en gevoelig. De hengel is voorzien van grote ogen, het werken met grove voorslagen is dus geen probleem. De F1 Competion word geleverd in een leuk foedraal en aan een zéér aangename prijs! In combinatie met de Penn Battle II 7000 Longcast is dit een combo van formaat, zowel voor competitie vissen als voor gewoon recreatief gebruik!