SAVAGE GEAR - Line Trough Trout OP=OP!!!

De Savage Gear 3D Line Thru Trout is dankzij het unieke schuivende Line Thru concept een ongekend succes. De vorm is gebaseerd op een 3D scan van een forel, deze swimbait zwemt dus enorm realistisch door het water!
Wat is het Line Thru concept? De dreg zit vast aan een stalen onderlijn, deze onderlijn loopt door de swimbait heen maar zit er niet aan vast. Wanneer de vis zich haakt kan de swimbait zich vrij bewegen over de stalen lijn. Het kracht die de bait uitoefent op de dreg is dus vrijwel nihil, wat resulteert in minder lossers. Bij het onthaken van de roofvis zit de bait niet in de weg.
Deze modellen zijn Moderate Sinking of Slow Sinking uitgevoerd. De 20 cm versie weegt 98 gram en is verkrijgbaar in de kleuren Firetiger, Dirty Roach, Golden Albino en Perch.
De 15 cm weegt 40 gram en is verkrijgbaar in de kleur Dirty Roach en Firetiger.
Productnaam Prijs Aantal
Line Trough Trout - 20cm - Dirty Roach SS
€ 11,99
Line Trough Trout - 20cm - Firetiger SS
€ 11,99
Line Trough Trout - 20cm - Perch MS
€ 11,99
Line Trough Trout - 20cm - Firetiger MS
€ 11,99
Line Trough Trout - 20cm - Brown Trout SS
€ 11,99
Line Trough Trout - 20cm - Golden Albino Rainbow MS
€ 11,99
Line Trough Trout - 15cm - Dirty Roach SS

Normale prijs: € 12,99

Promo € 8,99

Line Trough Trout - 15cm - Dirty Roach MS

Normale prijs: € 12,99

Promo € 8,99

Productbeschrijving

Details

De Savage Gear 3D Line Thru Trout is dankzij het unieke schuivende Line Thru concept een ongekend succes. De vorm is gebaseerd op een 3D scan van een forel, deze swimbait zwemt dus enorm realistisch door het water! Wat is het Line Thru concept? De dreg zit vast aan een stalen onderlijn, deze onderlijn loopt door de swimbait heen maar zit er niet aan vast. Wanneer de vis zich haakt kan de swimbait zich vrij bewegen over de stalen lijn. Het kracht die de bait uitoefent op de dreg is dus vrijwel nihil, wat resulteert in minder lossers. Bij het onthaken van de roofvis zit de bait niet in de weg. Deze modellen zijn Moderate Sinking of Slow Sinking uitgevoerd. De 20 cm versie weegt 98 gram en is verkrijgbaar in de kleuren Firetiger, Dirty Roach, Golden Albino en Perch. De 15 cm weegt 40 gram en is verkrijgbaar in de kleur Dirty Roach en Firetiger.