Shimano - Trench Protection Mat

De Shimano Tribal Trench Protection Mat is extra dik gevoerd en daardoor extra veilig voor jouw vangsten. Daarnaast kun je de vis weer eenvoudig vrijlaten doordat je de voorkant kunt openen. Door de afdekhoes kan de karper niet ontsnappen en blijft de karper veilig en nat.

Shimano heeft deze drijvende onthaakmat uitgevoerd in 600 Denier Polyester met een mooie Tri-Cam print. Dankzij de compressiebanden is hij snel compact te maken en eenvoudig op te bergen in zijn oversized opbergtas. Deze tas is voorzien van een comfortabele schouderband en Aero Quiver clips waardoor je deze eenvoudig bevestigt aan bijvoorbeeld de Shimano Barrow.

Normale prijs: € 119,99

Promo € 89,99

Productbeschrijving

Details

De Shimano Tribal Trench Protection Mat is extra dik gevoerd en daardoor extra veilig voor jouw vangsten. Daarnaast kun je de vis weer eenvoudig vrijlaten doordat je de voorkant kunt openen. Door de afdekhoes kan de karper niet ontsnappen en blijft de karper veilig en nat. Shimano heeft deze drijvende onthaakmat uitgevoerd in 600 Denier Polyester met een mooie Tri-Cam print. Dankzij de compressiebanden is hij snel compact te maken en eenvoudig op te bergen in zijn oversized opbergtas. Deze tas is voorzien van een comfortabele schouderband en Aero Quiver clips waardoor je deze eenvoudig bevestigt aan bijvoorbeeld de Shimano Barrow.