SHIMANO - Tribal XTR 6 Rod Quiver + 3 sleeves (12')

Bevat 3 Hengelhoezen voor 12' of 13' hengel. Met Aero Quiver schouderband voor ergonomisch tillen. Grote opslagcapaciteit om zelfs een tent mee te vervoeren.
De Rod Quiver bevat drie hengelhoezen. In deze hoezen is het mogelijk om een opgetuigde hengels tot 12ft op te bergen. Daarnaast heeft het foudraal een grote opbergtas, hier kan zelfs een tent in! De twee externe zakken op de grote tas zijn weer zeer geschikt voor banksticks en een schepnet. Het voordeel is dat alles los te koppelen is van elkaar. Zo is de hoeveelheid tassen aan te passen aan de sessie. Het is ook mogelijk om de set te vergroten met twee extra rod sleeves. De sleeves zijn apart te bestellen.
Het volledig gevoerde foudraal heeft een Aero Quiver systeem. De visser heeft zo de mogelijkheid om zware visspullen mee te nemen. Daarnaast wordt Power Stitching wordt gebruikt bij de meeste tassen en foudralen van Shimano. Dit houdt in dat de naden dubbel gestikt worden op de stress punten, zo zal de luggage een veel langere levensduur hebben. De Duralast ritsen zijn eindeloos getest op sterkte en gebruiksgemak en gaan dus jaren mee!
Afmetingen: 30cm X 130cm. Lengte 210 cm.
€ 149,99

Productbeschrijving

Details

Bevat 3 Hengelhoezen voor 12' of 13' hengel. Met Aero Quiver schouderband voor ergonomisch tillen. Grote opslagcapaciteit om zelfs een tent mee te vervoeren. De Rod Quiver bevat drie hengelhoezen. In deze hoezen is het mogelijk om een opgetuigde hengels tot 12ft op te bergen. Daarnaast heeft het foudraal een grote opbergtas, hier kan zelfs een tent in! De twee externe zakken op de grote tas zijn weer zeer geschikt voor banksticks en een schepnet. Het voordeel is dat alles los te koppelen is van elkaar. Zo is de hoeveelheid tassen aan te passen aan de sessie. Het is ook mogelijk om de set te vergroten met twee extra rod sleeves. De sleeves zijn apart te bestellen. Het volledig gevoerde foudraal heeft een Aero Quiver systeem. De visser heeft zo de mogelijkheid om zware visspullen mee te nemen. Daarnaast wordt Power Stitching wordt gebruikt bij de meeste tassen en foudralen van Shimano. Dit houdt in dat de naden dubbel gestikt worden op de stress punten, zo zal de luggage een veel langere levensduur hebben. De Duralast ritsen zijn eindeloos getest op sterkte en gebruiksgemak en gaan dus jaren mee! Afmetingen: 30cm X 130cm. Lengte 210 cm.