Nieuw

SONUBAITS - Elliptical Pellets

Deze Sonubaits Elliptical Pellets hebben reeds enorme aantallen barbeel, karper en andere exemplaren opgeleverd in verschillende locaties in Europa.
Deze oliehoudende korrels hebben een hoog gehalte aan vismeel en een hoog oliegehalte dat tijdens het zakken uitlekt, vis naar uw stek trekt en ze daar houd. De hoogwaardige oliën die in de Elliptical pellets van Sonubaits worden gebruikt, zijn ideaal om het hele jaar door te gebruiken, of u nu in de lente op specimen zeelt richt, in de zomer en winter op grote karpers, of in de herfst op een enorme barbeel!...
De elliptische vorm van deze pellets betekent dat ze lager op de bodem gaan zitten en niet gemakkelijk rollen, waardoor je aas langer geconcentreerd blijft, een geweldige voorsprong op rivieren bij het richten op barbeel of kopvoorn.
Dit is een nieuw en verschillend voer voor karpers, omdat ze gewend zijn aan conventionele rond aas. Dit zal een belangrijk voordeel zijn, vooral op druk bezochte locaties.
Ze kunnen in een PVA-zakje worden gebruikt of in water worden gesoakt en in een feeder worden gevist.
De grotere maten kunnen op een aasbandje worden gebruikt of worden geboord en op een hair gebruikt. Een goede tip is om pellets achter elkaar op een hair te lijmen!
Elliptical Feed Pellets zijn verkrijgbaar in 8 mm en 10 mm maten en worden geleverd in zakken van 1 kg!
Productnaam Prijs Aantal
SONUBAITS - Elliptical Pellets 8 mm
€ 6,99
SONUBAITS - Elliptical Pellets 10 mm
€ 6,99

Productbeschrijving

Details

Deze Sonubaits Elliptical Pellets hebben reeds enorme aantallen barbeel, karper en andere exemplaren opgeleverd in verschillende locaties in Europa. Deze oliehoudende korrels hebben een hoog gehalte aan vismeel en een hoog oliegehalte dat tijdens het zakken uitlekt, vis naar uw stek trekt en ze daar houd. De hoogwaardige oliën die in de Elliptical pellets van Sonubaits worden gebruikt, zijn ideaal om het hele jaar door te gebruiken, of u nu in de lente op specimen zeelt richt, in de zomer en winter op grote karpers, of in de herfst op een enorme barbeel!... De elliptische vorm van deze pellets betekent dat ze lager op de bodem gaan zitten en niet gemakkelijk rollen, waardoor je aas langer geconcentreerd blijft, een geweldige voorsprong op rivieren bij het richten op barbeel of kopvoorn. Dit is een nieuw en verschillend voer voor karpers, omdat ze gewend zijn aan conventionele rond aas. Dit zal een belangrijk voordeel zijn, vooral op druk bezochte locaties. Ze kunnen in een PVA-zakje worden gebruikt of in water worden gesoakt en in een feeder worden gevist. De grotere maten kunnen op een aasbandje worden gebruikt of worden geboord en op een hair gebruikt. Een goede tip is om pellets achter elkaar op een hair te lijmen! Elliptical Feed Pellets zijn verkrijgbaar in 8 mm en 10 mm maten en worden geleverd in zakken van 1 kg!