THE FLYMEN - Faux Bucktail

Bucktail is pachtig materiaal om (snoek)streamers en zoutwater patronen te binden. Maar zoals alle natuurlijke materialen heeft het ook nadelen. De kwaliteit varieert van staart tot staart, en er zitten nooit genoeg van die mooie lange rechte haren op de staart. Daar hebben ze bij The Flymen wat op gevonden: Faux Bucktail. Faux Bucktail is een schitterende vervanger voor bucktail. Het is 15 cm lang, net een stukje langer dan topklasse bucktail haar. Het loopt mooi uit in een punt en is zeer licht gekrinkeld, net als echte bucktail. Ook de actie in het water is hetzelfde als bucktail.
Beter bestand tegen snoektanden. Het pakt superlijm beter, dus je streamers gaan langer mee. Het neemt geen water op, dus werpen blijft makkelijk. Je hoeft geen korte onderharen te verwijderen bij het binden. Het is 100% kleurecht, dus de kleuren blijven mooi.
Leverbaar in 12 kleuren!
Productnaam Prijs Aantal
THE FLYMEN - Faux Bucktail - White
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Chartreuse
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Olive
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Black
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Yellow
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Fluo Pink
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Grey
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Red
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Orange
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Blue
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Tan
€ 8,50
THE FLYMEN - Faux Bucktail - Purple
€ 8,50

Productbeschrijving

Details

Bucktail is pachtig materiaal om (snoek)streamers en zoutwater patronen te binden. Maar zoals alle natuurlijke materialen heeft het ook nadelen. De kwaliteit varieert van staart tot staart, en er zitten nooit genoeg van die mooie lange rechte haren op de staart. Daar hebben ze bij The Flymen wat op gevonden: Faux Bucktail. Faux Bucktail is een schitterende vervanger voor bucktail. Het is 15 cm lang, net een stukje langer dan topklasse bucktail haar. Het loopt mooi uit in een punt en is zeer licht gekrinkeld, net als echte bucktail. Ook de actie in het water is hetzelfde als bucktail. Beter bestand tegen snoektanden. Het pakt superlijm beter, dus je streamers gaan langer mee. Het neemt geen water op, dus werpen blijft makkelijk. Je hoeft geen korte onderharen te verwijderen bij het binden. Het is 100% kleurecht, dus de kleuren blijven mooi. Leverbaar in 12 kleuren!