Nieuw

WYCHWOOD - Short Waistcoat Fly Vest

Dit Wychwood vliegvisvest is ontworpen volgens de hoogste standaarden met alle praktische voordelen vandien. De stof is een duurzaam nylon met een digitale camouflageprint, exclusief voor Wychwood. Lichtgewicht ademende stof met coole meshvoering.
Door de korte lengte is hij perfect om mee te waden. In totaal heeft dit vliegvisvest 13 zakken. De 10 grote zakken aan de voorkant zijn aangepast aan de meeste vliegendozen en accessoires. Aan de achterkant zitten drie zakken, waarvan één met een ritssluiting. Het achterpaneel kan worden afgeritst voor extra ventilatie.
Er is meer: ​​een elastiek op maat voor flyline- of vliegbehandelingsproducten opslaan. Rubberen clips, een rod station, dubbele zingers en vliegenpatch maken dit de uitgebreidste keuze voor het vliegvissen. Met neopreenkraag met gevoerde schouders voor extra draagcomfort.
Productnaam Prijs Aantal
WYCHWOOD - Short Waistcoat Fly Vest - Medium
€ 89,00
WYCHWOOD - Short Waistcoat Fly Vest - Large
€ 89,00
WYCHWOOD - Short Waistcoat Fly Vest - XLarge
€ 89,00

Productbeschrijving

Details

Dit Wychwood vliegvisvest is ontworpen volgens de hoogste standaarden met alle praktische voordelen vandien. De stof is een duurzaam nylon met een digitale camouflageprint, exclusief voor Wychwood. Lichtgewicht ademende stof met coole meshvoering. Door de korte lengte is hij perfect om mee te waden. In totaal heeft dit vliegvisvest 13 zakken. De 10 grote zakken aan de voorkant zijn aangepast aan de meeste vliegendozen en accessoires. Aan de achterkant zitten drie zakken, waarvan één met een ritssluiting. Het achterpaneel kan worden afgeritst voor extra ventilatie. Er is meer: ​​een elastiek op maat voor flyline- of vliegbehandelingsproducten opslaan. Rubberen clips, een rod station, dubbele zingers en vliegenpatch maken dit de uitgebreidste keuze voor het vliegvissen. Met neopreenkraag met gevoerde schouders voor extra draagcomfort.