Zot van de Noordzee - Jean sur Mer

Het Boek dat in elke keuken moet aanwezig zijn! Jean Sur Mer heeft dit kunstwerk bedacht door zijn jarenlange passie voor de Noordzee.
Als jarenlange goede vriend van mezelf vind ik dit niet alleen leuk om te verkopen maar ook trots dat er eindelijk een goed boek op de markt is gebracht met enkel vissoorten die we in onze Noordzee vinden.

'Vis is duur!', 'Vis is te moeilijk te bereiden!', 'Onze kinderen lusten geen vis!,' 'Ik vind alleen tonijn en zalm lekker!'... Daar ziet Jan Kegels geen graten in. Hij dompelt je onder in de wereld van de noordzeevis zodat jij aan tafel kunt scoren met super lekkere, leuke en eenvoudige noordzee visgerechten. In 'Zot van de Noordzee' serveert JEAN sur MER samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck 42 eenvoudige recepten (met maximaal 5 ingrediënten) op basis van maar liefst 26 verschillende soorten noordzeevis. Verder zorgen gerenommeerde chefs zoals Johan Segers, Michael Vrijmoed en Syrco Bakker (Pure C) voor nog 10 extra recepten die ietsje ingewikkelder mogen zijn en waarmee je gegarandeerd de grootste femme fatale of koelste kikker aan de haak slaat.

€ 24,99

Productbeschrijving

Details

Het Boek dat in elke keuken moet aanwezig zijn! Jean Sur Mer heeft dit kunstwerk bedacht door zijn jarenlange passie voor de Noordzee. Als jarenlange goede vriend van mezelf vind ik dit niet alleen leuk om te verkopen maar ook trots dat er eindelijk een goed boek op de markt is gebracht met enkel vissoorten die we in onze Noordzee vinden. 'Vis is duur!', 'Vis is te moeilijk te bereiden!', 'Onze kinderen lusten geen vis!,' 'Ik vind alleen tonijn en zalm lekker!'... Daar ziet Jan Kegels geen graten in. Hij dompelt je onder in de wereld van de noordzeevis zodat jij aan tafel kunt scoren met super lekkere, leuke en eenvoudige noordzee visgerechten. In 'Zot van de Noordzee' serveert JEAN sur MER samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck 42 eenvoudige recepten (met maximaal 5 ingrediënten) op basis van maar liefst 26 verschillende soorten noordzeevis. Verder zorgen gerenommeerde chefs zoals Johan Segers, Michael Vrijmoed en Syrco Bakker (Pure C) voor nog 10 extra recepten die ietsje ingewikkelder mogen zijn en waarmee je gegarandeerd de grootste femme fatale of koelste kikker aan de haak slaat.