Nieuw

KORUM - Surface Bomb

Je kunt nu onopgemerkt en met de nodige precisie aan de oppervlakte vissen met de Surface Bombs!
Je kunt het gewicht van deze met precisie ontworpen controller floater met gemak aanpassen door er water aan toe te voegen, zodat
je de afstand kunt bereiken die noodzakelijk is.
De rubber afdichting bovenop de Surface Bomb maakt het mogelijk om water toe te voegen, daarnaast is het ook een goed zichtbaar aandachtspunt tijdens het vissen. Deze veelzijdige controller float is aerodynamisch van vorm dankzij het peervormige ontwerp met het meest gewicht onderin.
Wordt compleet geleverd met ons speciaal ontworpen quick changesysteem, dat gebruikt kan worden in combinatie met een groot aantal kralen enwartels om een veilige, semi-gefixeerde montage te maken.
Beschikbaar in twee maten & kleuren.
Productnaam Prijs Aantal
KORUM - Surface Bomb Camo Medium
€ 4,99
KORUM - Surface Bomb Fluoro Medium
€ 4,99
KORUM - Surface Bomb Camo XL
€ 5,59
KORUM - Surface Bomb Fluoro XL
€ 5,59
KORUM - Inline Inserts
€ 2,99

Productbeschrijving

Details

Je kunt nu onopgemerkt en met de nodige precisie aan de oppervlakte vissen met de Surface Bombs! Je kunt het gewicht van deze met precisie ontworpen controller floater met gemak aanpassen door er water aan toe te voegen, zodat je de afstand kunt bereiken die noodzakelijk is. De rubber afdichting bovenop de Surface Bomb maakt het mogelijk om water toe te voegen, daarnaast is het ook een goed zichtbaar aandachtspunt tijdens het vissen. Deze veelzijdige controller float is aerodynamisch van vorm dankzij het peervormige ontwerp met het meest gewicht onderin. Wordt compleet geleverd met ons speciaal ontworpen quick changesysteem, dat gebruikt kan worden in combinatie met een groot aantal kralen enwartels om een veilige, semi-gefixeerde montage te maken. Beschikbaar in twee maten & kleuren.