Nieuw

BERKLEY - Pulse Spintail 21gr

De nieuwe Pulse Spintail van Berkley is voorzien van niet 1 maar twee bladen met ieder een andere eigenschap.
Doordat het ene blad snel draait en het andere blad langzaam, zorgen de twee bladen voor nog meer turbulentie in het water dan normale spinners.
De bladen zijn met een gelagerde swivel vast gemaakt waardoor ze bijzonder soepel draaien en daardoor dus ook goed draaien wanneer je hem langzaam binnendraait. Het grote opvallende oog zorgt samen met de bladen en de opvallende kleuren voor een zeer hoge aantrekkingskracht.

Op de buik is een vlijmscherpe Fusion 19 dreg gemonteerd voor een snelle en goede inhaking.
De Pulse Spintail is leverbaar in vier verschillende gewichten en daardoor breed inzetbaar.
De lichte gewichten zijn perfect te gebruiken bij het finesse vissen op vis als forel en baars, terwijl de hogere gewicht goed te gebruiken zijn op de rivieren bij het vissen op roofblei en baars.
Productnaam Prijs Aantal
BERKLEY - Pulse Spintail 21gr Wagasagi
€ 7,49
BERKLEY - Pulse Spintail 21gr Holo Perch
€ 7,49
BERKLEY - Pulse Spintail 21gr Dark & Dirty Roach
€ 7,49
BERKLEY - Pulse Spintail 21gr Sambal Ayu
€ 7,49
BERKLEY - Pulse Spintail 21gr Pearl Pink
€ 7,49
BERKLEY - Pulse Spintail 21gr Red Head
€ 7,49
BERKLEY - Pulse Spintail 21gr Candy Lime
€ 7,49
BERKLEY - Pulse Spintail 21gr Black & Red
€ 7,49

Productbeschrijving

Details

De nieuwe Pulse Spintail van Berkley is voorzien van niet 1 maar twee bladen met ieder een andere eigenschap. Doordat het ene blad snel draait en het andere blad langzaam, zorgen de twee bladen voor nog meer turbulentie in het water dan normale spinners. De bladen zijn met een gelagerde swivel vast gemaakt waardoor ze bijzonder soepel draaien en daardoor dus ook goed draaien wanneer je hem langzaam binnendraait. Het grote opvallende oog zorgt samen met de bladen en de opvallende kleuren voor een zeer hoge aantrekkingskracht. Op de buik is een vlijmscherpe Fusion 19 dreg gemonteerd voor een snelle en goede inhaking. De Pulse Spintail is leverbaar in vier verschillende gewichten en daardoor breed inzetbaar. De lichte gewichten zijn perfect te gebruiken bij het finesse vissen op vis als forel en baars, terwijl de hogere gewicht goed te gebruiken zijn op de rivieren bij het vissen op roofblei en baars.