Nieuw

PRESTON - Dura Slip Hybrid Elastic

5 maten die we volgen.
Waarbij het Presto Dura Slip Hybrid Elastic sterkte, duurzaamheid en rek combineert tot het perfecte elastiek voor,het vissen op talloze vissoorten, waaronder F1-tjes en karper.
Het elastiek is al van een coating met glij-olie voorzien, waarmee de performance nog verder verbeterd wordt en de duurzaamheid ook verder toeneemt.
Perfect voor wateren waar veel vis te vangen isen waar traditionele, massieve elastieksoorten het wellicht af laten weten.
■ Lengtes van 3 meter
■ Al voorzien van een coating met glij-olie
■ Duurzaamheid en performance
■ Grote hoeveelheid rek
Productnaam Prijs Aantal
PRESTON - Dura Slip Hybrid Elastic Groen #11 1,8mm
€ 7,99
PRESTON - Dura Slip Hybrid Elastic Wit #13 2,0mm
€ 7,99
PRESTON - Dura Slip Hybrid Elastic Rood #15 2,2mm
€ 7,99
PRESTON - Dura Slip Hybrid Elastic Geel #17 2,4mm
€ 7,99
PRESTON - Dura Slip Hybrid Elastic Oranje #19 2,6mm
€ 7,99

Productbeschrijving

Details

5 maten die we volgen. Waarbij het Presto Dura Slip Hybrid Elastic sterkte, duurzaamheid en rek combineert tot het perfecte elastiek voor,het vissen op talloze vissoorten, waaronder F1-tjes en karper. Het elastiek is al van een coating met glij-olie voorzien, waarmee de performance nog verder verbeterd wordt en de duurzaamheid ook verder toeneemt. Perfect voor wateren waar veel vis te vangen isen waar traditionele, massieve elastieksoorten het wellicht af laten weten. ■ Lengtes van 3 meter ■ Al voorzien van een coating met glij-olie ■ Duurzaamheid en performance ■ Grote hoeveelheid rek