DUCKFOOT - Starter Set

The Original Duckfoot is een clever kunstaasje voor het vissen op forel. Je rijgt het met een naald op de onderlijn en schuift het op de haak. Tijdens het binnendraaien geeft The Original Duckfoot een attractief tollende en goed vangende actie!
Een origineel idee van de Duitse Andy Weyel. Handgegoten in Duitsland.
Twee montages: van haak 8 en kleiner monteer je de haak langs de buitenkant van de Duckfoot. Vanaf haakmaat 8 en groter kan je de haak langs de binnenzijde van de Duckfoot monteren.
Een Starter Set box bevat 100 kunstaasjes in diverse kleuren en een naald om de Duckfoot te rijgen.

€ 49,99

Productbeschrijving

Details

The Original Duckfoot is een clever kunstaasje voor het vissen op forel. Je rijgt het met een naald op de onderlijn en schuift het op de haak. Tijdens het binnendraaien geeft The Original Duckfoot een attractief tollende en goed vangende actie! Een origineel idee van de Duitse Andy Weyel. Handgegoten in Duitsland. Twee montages: van haak 8 en kleiner monteer je de haak langs de buitenkant van de Duckfoot. Vanaf haakmaat 8 en groter kan je de haak langs de binnenzijde van de Duckfoot monteren. Een Starter Set box bevat 100 kunstaasjes in diverse kleuren en een naald om de Duckfoot te rijgen.