Nieuw

DYNAMITE BAITS - Sticky Pellet Syrup

Nieuw voor 2020 zijn deze ontworpen om plakkerigheid en smaak aan uw pellets toe te voegen.
Dit is een geweldig product om uw Method Feeder-pellets net iets plakkeriger te maken en te voorkomen dat ze van de feeder los komen, maar toch ultra snel afbreken zodra de korf de bodem raakt. Kan ook worden gebruikt om uw pellets plakkeriger te maken voor katapulteren op afstand of handmatig voeren wanneer nauwkeurigheid belangrijk is.
Vier smaken - Krill, Betaine Green, F1 Sweet en Amino Original
Een bus bevat 500ml.
Kleverige siroop op basis van glucose.
Kan worden gebruikt in combinatie met een standaard pelletweekmiddel om kleuren te kleuren, te smaken en plakkerig te maken
Gebruik: Meng droge pellets met water. Giet na 45 seconden af ​​en laat 5 minuten staan. Voeg vervolgens de Sticky Pellet Syrup toe aan de pellets en meng het grondig. De pellets binden zich maar breken dan snel in het water af.
Productnaam Prijs Aantal
DYNAMITE BAITS - Sticky Pellet Syrup - Amino Original
€ 7,99
DYNAMITE BAITS - Sticky Pellet Syrup - Betaine Green
€ 7,99
DYNAMITE BAITS - Sticky Pellet Syrup - F1 Sweet
€ 7,99
DYNAMITE BAITS - Sticky Pellet Syrup - Red Krill
€ 7,99

Productbeschrijving

Details

Nieuw voor 2020 zijn deze ontworpen om plakkerigheid en smaak aan uw pellets toe te voegen. Dit is een geweldig product om uw Method Feeder-pellets net iets plakkeriger te maken en te voorkomen dat ze van de feeder los komen, maar toch ultra snel afbreken zodra de korf de bodem raakt. Kan ook worden gebruikt om uw pellets plakkeriger te maken voor katapulteren op afstand of handmatig voeren wanneer nauwkeurigheid belangrijk is. Vier smaken - Krill, Betaine Green, F1 Sweet en Amino Original Een bus bevat 500ml. Kleverige siroop op basis van glucose. Kan worden gebruikt in combinatie met een standaard pelletweekmiddel om kleuren te kleuren, te smaken en plakkerig te maken Gebruik: Meng droge pellets met water. Giet na 45 seconden af ​​en laat 5 minuten staan. Voeg vervolgens de Sticky Pellet Syrup toe aan de pellets en meng het grondig. De pellets binden zich maar breken dan snel in het water af.