Nieuw

TRAUN RIVER - Master Class II Vliegvisvest

Een perfect, modern ontworpen vliegvisvest. Het gebruik van microvezel zorgt voor maximaal comfort, ongeacht het weer. Als het regent, neemt de stof weinig vocht op.
Het droogt snel zodra de regen stopt. Een stevige gaasvoering geeft de Master Class II een zeer goede ventilatie, zodat het vest comfortabel is om te dragen, zelfs op warme zomerdagen. Het gevoerde schoudergedeelte voorkomt dat het vest in de nek snijdt.
De 18 zakken maken van de Master-Class II een echt ruimtewonder! Een zak voor een mobiele telefoon, een beschrijfbaar naamplaatje binnenin en twee elastische banden voor het bevestigen van gereedschap maken het vest compleet.
Materiaal: 100% polyester. Kleur: Stone.
Productnaam Prijs Aantal
TRAUN RIVER - Master Class II Vliegvisvest - Small
€ 99,90
TRAUN RIVER - Master Class II Vliegvisvest - Medium
€ 99,90
TRAUN RIVER - Master Class II Vliegvisvest - XLarge
€ 99,90

Productbeschrijving

Details

Een perfect, modern ontworpen vliegvisvest. Het gebruik van microvezel zorgt voor maximaal comfort, ongeacht het weer. Als het regent, neemt de stof weinig vocht op. Het droogt snel zodra de regen stopt. Een stevige gaasvoering geeft de Master Class II een zeer goede ventilatie, zodat het vest comfortabel is om te dragen, zelfs op warme zomerdagen. Het gevoerde schoudergedeelte voorkomt dat het vest in de nek snijdt. De 18 zakken maken van de Master-Class II een echt ruimtewonder! Een zak voor een mobiele telefoon, een beschrijfbaar naamplaatje binnenin en twee elastische banden voor het bevestigen van gereedschap maken het vest compleet. Materiaal: 100% polyester. Kleur: Stone.